Sluta vänta och börja göra

Jag är på en plats i livet just nu där jag ser så många möjligheter och samtidigt så vet jag exakt vad jag vill i livet. Det är sällan det har hänt mig att jag vetat exakt vad jag vill. Problemet för mig tidigare har varit att jag känt mig just vilsen och med tusen frågor men inte längre, jag har hittat mig själv.

Den här gången så står jag istället och vet exakt vad jag vill göra men vet inte vart jag ska börja. Jag har t.ex. velat utveckla bloggen och med det menar jag att faktiskt aktivt våga satsa på att skriva här dagligen och se vad som händer under 1 års tid om jag håller mig konsekvent till det. Kanske lockar jag in fler läsare här, kanske utvecklas jag som person, kanske skapar det nya möjligheter eller kanske inser jag att det inte är något för mig. Jag vet ju inte förrän jag ger det en ärlig chans men jag är rädd på att våga satsa på bloggen. Jag tror de två största rädslorna ligger i att å ena sidan lyckas och att å andra sidan komma på att jag inte orkar/vill lägga sådan tid på bloggen. Två ganska vanliga rädslor som finns hos de flesta människor egentligen då de ska prova någonting nytt och det finns en ovisshet kring dem framtida utfallen.

Det är exakt varför jag skriver det här inlägget just nu. Jag bara gör nu istället för att fundera på hur och det här är vad som kom ut av det. Istället för att vänta börjar jag istället och tar resten som det kommer längs vägen. Låter vägen helt enkelt bli en del av lärdomen och se vilka vägval som dyker upp längs med den. Jag vill dela med mig av vart jag är i livet och tankarna jag bär på just här och nu. Vara öppen och att ni får ta del av livet och tankarna som dem kommer. Dem dominerande i alla fall för något jag inte har för lite av är filosoferande tankar, där finns det mycket att ta del av om man säger så. Haha!

I slutet av förra året så skrev jag ett gästinlägg hos en fin person som heter Madeline. Jag tänkte att det kanske kunde vara roligt för några av er att läsa och alldeles passande att dela just nu i och med det här inlägget. Inlägget handlar just om att våga följa sitt hjärta och det där kluriga med rädslor och drömmar. Gå gärna in och kika på hennes blogg och inlägget här: https://www.saramadeleine.se/julkalender-2017-lucka-14-elena-om-att-vaga-folja-ditt-hjarta/

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.