Vår familj

Jag som skriver bloggen är en kvinna på 29 år som inledde min mammaresa en kylig decembermånad 2010 då jag och min partner valde att försöka skaffa barn. Jag var då 21 år och hade ingen aning hur mycket moderskapet skulle förändra mig som människa. Vårt första barn anlände på närmsta sjukhus en septembernatt 2011. När det var dags för omgång nummer två så bestämde jag mig att jag skulle föda nästa barn i hemmets trygga famn, sjukhus hade aldrig varit en trygghetszon för mig och inte heller så under min första förlossning. Vårt andra barn anlände tryggt genom en vattenförlossning en sommarljummen natt 2014 med månljuset lysande in på oss båda kunde det inte bli annat än perfekt. En dimmig och kylig vårdag i mars 2017 var det dags för tredje gången. En tidig vårmorgon anlände även vårt tredje lilla barn till oss i hemmets och vattnets omfamnande trygghet.

Om du är nyfiken och vill läsa mina förlossningsberättelser går dem att hitta här (2011), här (2014) och här (2017).

Människan i mitt liv som jag har valt att skaffa dessa guldklimpar med är min partner som jag träffade och fattade tycke för en augustikväll 2008 när utekvällar och stora umgängeskretsar fortfarande var en del av våra liv. Tack vare de gemensamma vänner vi hade den kvällen så korsades våra vägar och det var gnistor från första stund. Inget hade vibrerat så rätt någonsin tidigare och tanken korsade mina tankar redan den kvällen ”Henom ska jag gifta mig med en dag!”. Trots att det tänktes mitt i svallande känslor så gifte vi oss mycket riktigt vid sommarsolståndet 2012, 4 år senare och ett barn rikare.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

(Visited 90 times, 1 visits today)