Om mig

Jag föddes en långfredag runt tio snåret för över 28 år sedan nu och jag har under den här tiden på jorden hunnit bära, föda, långtidsamma och sjala tre underbara, busiga och enormt äskade barn. Jag är med andra ord en mamma men jag är också en person som identifierar sig som både kvinna och pansexuell men det är inget jag pratar om så ofta då jag inte finner det som något märkvärdigt att vara. Det faller sig väldigt naturligt i min värld helt enkelt. Jag är även någons fru och har själv en partner som råkar vara icke-binär (så om någon undrar varför jag skriver hen om RT så är detta anledningen till det).

Jag kan vid första anblick verka ganska tillbakadragen men är egentligen en person som älskar att skratta, skämta och bjuda på mig själv om man tar sig tiden att lära känna mig. Jag är i övrigt en lyhörd person med stor empatisk förmåga, intuitiv, analyserande, flexibel, öppensinnad, äventyrlig och högkänslig.

Naturen är en plats som jag finner stort lugn och välbefinnande i.

Jag har ganska utspridda intressen men på min fritid så går en del av tiden till att läsa, se på filmer och serier, spela något dataspel när jag får tid över, tid för planering, skrivande, fotografering och att djupdyka i ämnen som jag finner intressanta. Det finns otroligt många ämnen jag gillar att fördjupa mig i och några av dem som är lite extra spännande är graviditet, förlossning, amning, träning, kost, hälsa, personlig utveckling, psykologi, Wicca, det ockulta, andlighet och alternativ medicin. Listan skulle nog kunna göras oändlig men just dessa ämnen är ämnen jag har en ovanligt stor fascination av.

Detta är lite om mig och det finns även mer att läsa om mig, familjen och bloggen under flikarna ”Vår familj”, ”Om denna blogg” och ”Utlandsflytten”.

Om du har några funderingar, frågor eller bara vill lära känna mig bättre är det bara att kontakta mig genom att trycka här.