Om mig

Jag som skriver här är en 29-årig kvinna, trebarnsmamma, vegan och grubblare. Älskar att skratta, är passionerad och drömmer om att en dag bli sjuksköterska och barnmorska. Jag blir lätt engagerad och ivrig kring saker men har med tiden fått lära mig att jag har två motstridiga sidor varav en törstar efter äventyr och en kräver lugn och vila av sinnesintryck. När dessa sidor är i balans mår jag som allra bäst, en dag av äventyr efterföljt av en dag med vila mår jag allra bäst av. Mycket kring det kan säkerligen förklaras av min högkänslighet. Jag är noga med att lyssna av och känna in min kropp och i största möjliga mån ge den vad den behöver.

Naturen är en plats som jag finner stort lugn och välbefinnande i.

Jag har alltid varit mycket av en drömmare och jag älskar att drömma mig bort eller försvinna in i mina egna tankar. Jag har aldrig sett mig själv som speciellt kreativ då jag är usel på att teckna, är inte mycket för konst och inte är jag någon expert på instrument heller, även om jag har lärt mig en och annan melodi på blockflöjten som liten. Däremot har jag en kreativ ådra där inne och det är skrivandet och dem fantastiska världar jag kan skapa och se framför mig i detalj. Det är otroligt vackert och jag ser det som en gåva, kanske har jag en dag turen att få dela en av dem magiska världarna med omvärlden. Vem vet!

Jag är en teoretiker utan dess like. Jag bokstavligen älskar att läsa och lära mig om random fakta som spontant dyker upp. Biblioteket är mitt andra hem och doften av böcker får ett lyckorus att skjuta igenom hela kroppen. Fantasy är min nisch och skapar jag inte världar så är en favorit att läsa om dem, titta på dem eller spela dem.

Jag är egentligen en person med en hel radda av intressen och egenskaper, dem flesta av oss människor är ganska mer mångfacetterade än vad som får plats på ett par rader i en blogg, men det här ger ändå en liten inblick.

Alla dem här små egenheterna och intressena ska nu ses ur perspektivet att jag ändå är trebarnsmamma och min tid är begränsad för sådana här intressen. Dock så är detta en ganska bra beskrivning vem jag är utanför min roll som mamma och vem du hittar om du lär känna just mig.

(Visited 70 times, 1 visits today)