Någonting på gång

Jag behöver egentligen plugga just nu men måste bara ta mig några minuter och skriva det på pränt att just nu är något riktigt exalterande på gång.

Jag skriver inte vad förrän allt är spikat och klart men jag hoppas att i slutet av nästa veckan kunna berätta mer. Det sprudlar och bubblar i hela koppen just nu och om den här planen, som är oerhört bra, går igenom så kommer jag få mitt välbehövliga avbrott. Jag har länge känt mig instängd och då framförallt p.g.a. den långa och extremt mörka vintern som varit. I längden mår jag inte bra av en sådan miljö och jag har nog längtat efter andra breddgrader de senaste 3-4 åren. Jag har hela tiden drömt så stort men så kom tankarna för någon vecka sedan att varför hoppa på de största drömmarna som är betydligt längre fram när jag kan tillfredsställa delar av drömmarna genom lite mer uppnåeliga mål här och nu? Då jag är så otroligt rastlös av lång väntan och drömmande är det perfekt. Att göra en dröm till realitet i nuet. Det motiverar ju även att lägga lite extra arbete om jag vet att belöningen kommer inom närmsta framtiden istället för om ett par år. Det har varit hemskt demotiverande för mig åtminstone och sedan så har jag hjärnforskning på min sida på den här. Haha! Våra hjärnor är byggda att föredra snabba belöningar istället för långsiktiga nämligen. Det är inte alltid fördelaktigt däremot.

För mig kan detta stilla något inom mig, min sensationssökande sida var det väl, som så länge har fått vara tyglad. Jag hoppas att jag kommer kunna komma med goda nyheter och en uppdatering så fort jag vet mer här i bloggen. Nu tillbaks till studierna!

Lämna gärna en kommentar!