Bloggen fortsätter

Jag har haft 2 veckor på mig att fundera kring bloggens framtid och jag har även haft bloggen ur funktion merparten av den tiden. Nu är bloggen tillbaks med några mindre modifieringar. Jag har gjort det ännu svårare att koppla bloggen med mig som person och den här bloggen är en halvanonym blogg. Jag går inte på något sätt ut med namn, adress m.m. här och det är svårt att koppla bloggen till mig om man faktiskt inte känner mig redan. Problemet som uppstått har ju snarare varit p.g.a. släkt och gamla vänner som stått mig nära en gång i tiden och inte främmande människor som ”röjt min identitet”. Vad det nu skulle finnas att ”röja” eller vinna på att koppla bloggen till mig. Jag ser det fortfarande som ganska sorgligt att det är närstående det handlar om men det är verkligheten.

Jag har även valt att plocka bort kopplingarna med min Instagram och även helt bytt Instagram så det finns heller ingen koppling till den längre. På Instagram finns även en annan kontroll över följarna och jag har möjlighet att få en delad insyn, så där har jag inga kval att berätta om mina blogginlägg heller.

Jag har valt att lösenordsskydda några av de inläggen jag skrev som är av mer privat/personlig karaktär istället för att ta bort eller behålla dem offentliga. Hädanefter kommer sådana inlägg bli i det formatet. Då behöver jag inte känna mig hämmad i mitt skrivande, kan skriva vad jag vill men även välja till vilka jag delar vissa saker med och bloggen kan ändå förbli offentlig när det är inlägg som inte är lika mycket under skinnet som de lösenordsskyddade inläggen är.

Sidan ”Min familj och jag” är redigerad och bilden här vid sidan av är också ändrad men utöver det är bloggen densamma. Jag planerar att få upp ett blogginlägg med min förlossningsberättelse också inom den närmsta veckan, så håll utkik efter det. Jag vill avsluta graviditeten och den resan med det inlägget. Den förtjänar att få nå mållinjen!

Till alla er som läser och tror att det kanske är er jag skriver om och blir kränkta. Snälla sluta läs! Det är ingen annan som vet vem ni är och jag skriver absolut ingenting för att vara elak eller för att sätta dit någon utan jag skriver för min skull. Jag har ett behov av att lufta alla tankarna och jag älskar verkligen att blogga och det är även därför jag väljer att fortsätta skriva i den omfattning jag själv känner för. Det kanske råkar vara så att du blir sårad av det jag läser och jag är verkligen ledsen om så är fallet men jag står för varenda ord jag skriver och det är min syn du tar del av här, ingen annans. Min blogg är inte till för att visa alla människors syn på livet utan det är skrivet utifrån mitt perspektiv. Sedan försöker jag skriva på ett så respektfullt sätt som möjligt även om saker som har sårat eller skadat mig på något sätt. Jag är som sagt inte ute efter att sätta dit någon eller såra någon. Bloggen handlar helt enkelt inte om dig utan om mig! Så pass självisk tänker jag faktiskt vara när det kommer till detta, för att det helt enkelt är självklart.

Jag hoppas att ni som genuint tycker om att läsa bloggen fortsätter att göra det och ni får gärna dela med er om ni själva har en blogg så jag kan följa er.

Många varma kramar till alla era som följer och stöttar! Låt resan fortsätta!

2 thoughts on “Bloggen fortsätter

Lämna gärna en kommentar!